2024. július 15. - hétfő
 
Silihost Kft.
Hivatalos .hu regisztrátor

Ügyfélszolgálat

Tárhely (webhoszting) ügyekben hétfőtől péntekig 8-tól 18 óráig.
Tel.: 06-1-788-4060.
(UPC-hálózatból ingyen hívható!)
Fax: 06-1-999-1885.
Mobil: 06-70-453-1923.

Skype: Skype státuszunkFizetett hivatkozások

Visszahívás kérése

Az Ön neve:

Az Ön email-címe:

Vezetékes telefon:

Mobiltelefon:

Téma, üzenet:

Aktuális híreink
2007. március 1.

Altix-köszöntő akció!

Hozzá át domainjét, honlapját a NASA-nál üzemelő, sebességrekorder SGI-Altix 350-es szerverünkre!
Akciónk keretében a jelenlegi szolgáltatójánál hátralévő tárhely-előfizetési hónapjaival díjmentesen meghosszabbítjuk Silihost-előfizetését...
Tovább...
2007. január 25.

Új, 4 Intel Xeon (Dual-Core) processzormagos SGI-Altix XE adatbázis-szerver

A megnövekedett terhelés miatt új adatbázis hátérszervert állítottunk üzembe, tehermentesítvén az Altix350-es szerverünket.
Tovább...
2006. április 20.

Szerver elhelyezés és üzemeltetés

Cégünk vállalja szerverek klimatizált szerverteremben történő elhelyezését és üzemeltetését 12.900 Ft + Áfa/hó, illetve - rendszergazdai tevékenységgel együtt - 39.900 Ft + Áfa/hó díjtól.
Tovább...

Viszonteladói ajánlatok

Tárhely viszonteladás

A Silihost tárhelyek viszonteladását azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, akik saját ügyfeleiknek Magyarország leggyorsabb tárhelyszolgáltatását szeretnék biztosítani, hétköznapi áron. Leginkább saját szerverrel nem rendelkező webtervezők és domain regisztrátorok szoktak élni a viszonteladói konstrukcióinkkal. Emellett minden honlaptulajdonos kiaknázhatja a partnerprogramunkból származó előnyöket, hiszen magánszemély partnereinknek is (közel) ugyanazokat a feltételeket biztosítjuk, mint hivatalos viszonteladóinknak.

A viszonteladás és a partnerprogram között a legfőbb különbség az, hogy míg a partnerprogramban közvetlenül a Silihost tartja a kapcsolatot a kiközvetített ügyfelekkel (pl. közvetlenül a Silihost számláz nekik), addig a viszonteladóknál ennek nem muszáj így történnie. Sőt, ha nem a Silihost számláz, akkor a viszonteladó ügyfeleinek azt sem kell feltétlenül tudniuk, hogy a Silihost szerverén fut a honlapjuk, a viszonteladó pedig annyiért számlázhatja tovább a szolgáltatást, amennyiért kívánja.
A viszonteladás és a partnerprogram kondíciói azonosak. Üzletszerzési jutalékot fizetünk, az első éves díj 20%-át. Viszonteladóknál ez az első éves díjban kedvezményként is megjelenhet, azaz ennyivel kevesebbet kell elutalniuk az első évre.

A viszonteladásról vallott nézetünk az, hogy mindig ügyfelenként számolunk el. A viszonteladó kiválaszthatja az ügyfelének leginkább kedvező csomagot, felénk ezzel számol el, és a csomagot úgy adja tovább, ahogy gondolja. Természetesen másféle igények esetén, egyedi megállapodás alapján a meghirdetettektől eltérő csomagokat is ki tudunk dolgozni, csak az adott viszonteladó számára.
 

Domain regisztráció viszonteladás

A Silihost domain regisztrációs szolgáltatásainak viszonteladását azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, akik saját szerverrel vagy bérelt virtuális szerverrel rendelkeznek, de önmaguk nem domain regisztrátorok. A Silihost akkreditált .hu regisztrátor, emellett kedvező viszonteladói díjakat biztosítunk a nemzetközi domainek regisztrációjára és fenntartására is.

Viszonteladók számára az új .hu regisztrációk díja már a legelső domaintől kezdve 2100 Ft + ÁFA lehet. Az első 20 viszonteladott .hu domaint 10-es csomagokban kérjük előre fizetni (a bizalom kiépítése és az adminisztráció csökkentése miatt), ezek után viszont kétheti vagy havi rendszerességgel utólag számlázzuk a regisztrált domaineket. A .hu domainek éves fenntartása 1500 Ft + ÁFÁ-ról indul, de a forgalom függvényében ez évi 900 Ft-ig is lecsökken. Nagy forgalom esetén a 2100 Ft-os regisztrációs díj is lecsökken 2000 Ft-ig. Ezek az árak nem tartalmazzák a DNS beállításának a díját, ami, ha azt igényli a viszonteladó, egyszeri 100 Ft + ÁFA / domain. Tovább...

Induló áraink a nemzetközi domainek viszonteladására: .com, .net, .org stb. esetén 2290 Ft + ÁFA, .eu esetén 3290 Ft + ÁFA. Nagyobb tervezett forgalom esetén kérje egyedi ajánlatunkat.
 

Silihost Autoresponder viszonteladás

A Silihost Autoresponder viszonteladását minden olyan cégnek vagy magánszemélynek ajánljuk, amelyik/aki kapcsolatban áll olyan vállalkozásokkal, amelyeknek hírlevelek vagy automatikus levelek továbbítását kell megoldaniuk. A Silihost Autoresponder egy teljeskörű automatikus levelező rendszer, amelyik az űrlapon vagy emailben történő regisztrációtól kezdve menedzseli egy vállalkozás akár több tízezres címállományát. A Silihost Autorespondert a licenctől függően lehet üzemeltetni a Silihost szerverén, a viszonteladó szerverén, vagy akár az ügyfél szerverén is.

Viszonteladók és a partnerprogramban résztvevők számára a licencdíjból vagy az első éves üzemeltetési díjból 30%-os üzletszerzési jutalékot fizetünk. Tovább...
 

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőségeink Antal Béla ügyfélszolgálati vezető
Telefon: 06-1-788-4060.
Fax: 06-1-999-1885.
Mobil: 06-70-453-1923.

Skype: Skype státuszunk
 
© 2005-2024. Silihost Kft. Silihost tárhely, webtárhely | Adatvédelmi nyilatkozat | Harcoljon a spam ellen! | Készítette az Adam Adam Kft.