2024. május 29. - szerda
 
Silihost Kft.
Hivatalos .hu regisztrátor

Ügyfélszolgálat

Tárhely (webhoszting) ügyekben hétfőtől péntekig 8-tól 18 óráig.
Tel.: 06-1-788-4060.
(UPC-hálózatból ingyen hívható!)
Fax: 06-1-999-1885.
Mobil: 06-70-453-1923.

Skype: Skype státuszunkFizetett hivatkozások

Visszahívás kérése

Az Ön neve:

Az Ön email-címe:

Vezetékes telefon:

Mobiltelefon:

Téma, üzenet:

Aktuális híreink
2007. március 1.

Altix-köszöntő akció!

Hozzá át domainjét, honlapját a NASA-nál üzemelő, sebességrekorder SGI-Altix 350-es szerverünkre!
Akciónk keretében a jelenlegi szolgáltatójánál hátralévő tárhely-előfizetési hónapjaival díjmentesen meghosszabbítjuk Silihost-előfizetését...
Tovább...
2007. január 25.

Új, 4 Intel Xeon (Dual-Core) processzormagos SGI-Altix XE adatbázis-szerver

A megnövekedett terhelés miatt új adatbázis hátérszervert állítottunk üzembe, tehermentesítvén az Altix350-es szerverünket.
Tovább...
2006. április 20.

Szerver elhelyezés és üzemeltetés

Cégünk vállalja szerverek klimatizált szerverteremben történő elhelyezését és üzemeltetését 12.900 Ft + Áfa/hó, illetve - rendszergazdai tevékenységgel együtt - 39.900 Ft + Áfa/hó díjtól.
Tovább...

VarioFlex

VarioFlex ismertető

Silihost VarioFlex A szolgáltatás elsődleges célja, hogy a felhasználói igényeket minél rugalmasabban kiszolgáló, kiváló minőségű Internet-kapcsolat legyen biztosítható, amely alkalmazkodik a felhasználó pillanatnyi forgalmi igényeihez anélkül, hogy a módosítás iránti igényeket a GTS-Datanet hálózat felügyeletének be kellene jelenteni. A szolgáltatás igénybe vételéhez a felhasználói oldalon útválasztóval (routerrel) rendelkezni nem szükséges, a GTS-Datanet által telepített végberendezés közvetlenül a helyi hálózatra illeszthető; a VarioFlex végberendezés alkalmas ugyanakkor egyetlen számítógép (pl. tűzfal) kiszolgálására is.
 
Tekintve, hogy a szolgáltatás szabványos Ethernet (10BaseT) felületen érhető el, akár hubon, akár Ethernet kapcsolón is átvehető az Internet-forgalom.
 
A VarioFlex szolgáltatás bérelt vonali Internet-hozzáférése több sebesség osztályban érhető el, ezek alapértelmezett fel- és letöltés értékei a szolgáltatáscsomagok leírását tartalmazó táblázatban tekinthetőek meg.
 
A szükséges eszközök telepítését követően a szolgáltatást igénybe vevő személy egy felhasználói nevet és jelszót kap, amellyel egy biztonságos, kizárólag a számára létrehozott weboldalon a fel- és letöltési sebességek arányát a számára aktuálisan legmegfelelőbb értékre állíthatja. Az új beállítás igényléséről és aktivizálásáról elektronikus levélben küldünk értesítést. (Az egyes szolgáltatáscsomagokon belül a fel- és letöltési sebesség értékek összege állandó.)
 
A GTS-Datanet VarioFlex szolgáltatását 24 órás hálózatfelügyelet egészíti ki, amely proaktív módon, az egyes hálózatrészek állapotának az ideálistól való eltérése esetén azonnal beavatkozik. A hálózatfelügyelet az év minden napján elérhető, a bekövetkezett különleges eseményekről hibajegy születik, amelynek azonosítója alapján a szolgáltatást igénybe vevő személy folyamatosan tájékozódhat a bejelentett probléma megoldásának helyzetéről. Ugyanitt a szolgáltatás során segítségre szoruló ügyfeleinknek szükség esetén személyes támogatást is nyújtunk telefonon.
 
A Datanet VarioFlex szolgáltatás előnyei között elsősorban a nagy megbízhatóságot és a magas rendelkezésre állást kell megemlítenünk, valamint az alkalmazott technológia következtében, a hagyományos bérelt vonali megoldáshoz képest mérhető jelentős válaszidő csökkenést, mely a hagyományos technológiákra jellemző soros vonali késleltetés megszűnésének következménye. Az alkalmazott IP-alapú technológia miatt a szolgáltatás rendkívül rugalmasan méretezhető, így pontosan az ügyfelek igényeire szabható, továbbá a felhasználói igények megváltozása esetén a szolgáltatás újra méretezése rendkívül gyorsan és problémamentesen elvégezhető az ügyfél által! A rendszer sokoldalúságára jellemző, hogy egyaránt alkalmas kis és nagy forgalmi igények kielégítésére, illetve dinamikusan szabályozható a le - és feltöltési sebesség az éppen aktuális igényekhez igazodva!
 
A kiépített 3.5 Ghz-es mikrohullámú összeköttetésen keresztül más GTS-Datanet termékek - mint például hangszolgáltatás, IP VPN szolgáltatás, illetve bármely Cisco platformon nyújtható IP alapú szolgáltatás - is igénybe vehetőek. Egyedi igények esetén ügyfeleinknek testreszabott, integrált szolgáltatás-csomagot állítunk össze.
 

VarioFlex csomagok

További adatok a VarioFlex 400-ról További adatok a VarioFlex 800-ról További adatok a VarioFlex 1200-ról További adatok a VarioFlex 1600-ról
 
© 2005-2024. Silihost Kft. Silihost tárhely, webtárhely | Adatvédelmi nyilatkozat | Harcoljon a spam ellen! | Készítette az Adam Adam Kft.