2024. május 29. - szerda
 
Silihost Kft.
Hivatalos .hu regisztrátor

Ügyfélszolgálat

Tárhely (webhoszting) ügyekben hétfőtől péntekig 8-tól 18 óráig.
Tel.: 06-1-788-4060.
(UPC-hálózatból ingyen hívható!)
Fax: 06-1-999-1885.
Mobil: 06-70-453-1923.

Skype: Skype státuszunkFizetett hivatkozások

Visszahívás kérése

Az Ön neve:

Az Ön email-címe:

Vezetékes telefon:

Mobiltelefon:

Téma, üzenet:

Aktuális híreink
2007. március 1.

Altix-köszöntő akció!

Hozzá át domainjét, honlapját a NASA-nál üzemelő, sebességrekorder SGI-Altix 350-es szerverünkre!
Akciónk keretében a jelenlegi szolgáltatójánál hátralévő tárhely-előfizetési hónapjaival díjmentesen meghosszabbítjuk Silihost-előfizetését...
Tovább...
2007. január 25.

Új, 4 Intel Xeon (Dual-Core) processzormagos SGI-Altix XE adatbázis-szerver

A megnövekedett terhelés miatt új adatbázis hátérszervert állítottunk üzembe, tehermentesítvén az Altix350-es szerverünket.
Tovább...
2006. április 20.

Szerver elhelyezés és üzemeltetés

Cégünk vállalja szerverek klimatizált szerverteremben történő elhelyezését és üzemeltetését 12.900 Ft + Áfa/hó, illetve - rendszergazdai tevékenységgel együtt - 39.900 Ft + Áfa/hó díjtól.
Tovább...

Sajtószoba

Videószoba

NASA: SGI Altix 10.240 processzoros szuperszámítógép

(4:48 perc, Windows Media Video)
Ames Altix A világ egyik legerősebb szuperszámítógépe a Columbia névre hallgat és a kaliforniai Ames Kutatóközpontban üzemel, tudományos feladatokat ellátva, így többek közt szupernova-analízissel, űr- és időjárás-kutatással segíti a NASA kutatóit. Első, és egyben leginkább ajánlott filmek egyike az új Altix szerverünk miatt.
Videó lejátszása

NASA és az osztott memóriájú számítástechnika

(6:31 perc, Windows Media Video)
Ames Altix Bill Feiereisen, Jim Taft és Bob Ciotti NASA-szakértők véleménye az osztott memóriájú architektúrákról és felhasználási lehetőségéről a nagy számítási műveletet igénylő számítástechnika területén.
Videó lejátszása

SGI Altix 3000

(4:23 perc, Windows Media Video)
Ames Altix Az SGI Altix 3000-res szuperszámítógép a világ első osztott memóriájú Linux-clustere, mely több száz Intel Itanium2 processzorig bővíthető. Az SGI Altix 3000-res szervercsalád a műszaki felhasználók számára új alternatívát nyújt a nyílt forráskódú, skálázható számítástechnika területén.
Videó lejátszása

 

Legújabb sajtóhírek cégünkről

[origo]-Silihost együttműködés

Forrás: [origo] - Vállalkozói Negyed 

Cégünk együttműködési megállapodást kötött a piacvezető [origo]-val, melynek keretében 1 éves Internet-marketing távoktatást indítottunk a portál részeként működő Vállalkozói Negyedben.
Tovább

Duplázza meg Internetes üzleti forgalmát!

Forrás: primonline.hu 

Az üzleti célú levelezés hatékonyságát, automatizációját segíti a Silihost Kft. legújabb szolgáltatása, az autoresponder.hu.
Tovább

Ingyenes Google-tiktok e-könyv

Forrás: ihm.gov.hu - Informatikai és Hírközlési Minisztérium 

Hogyan kerüljünk az első találati oldalra a Google keresőben címmel 2 részes, ingyenes e-könyvet jelentetett meg a Silihost tárhely-szolgáltató.
Tovább

Silhost: Tárhelyszolgáltatás a NASA-nál is üzemelő Silicon Graphics szerverrel

Forrás: primonline.hu 

A Silihost Kft. bejelentette, hogy a hazai internetes tárhely-piacon elsőként állította üzembe október 9-én a NASA-nál üzemelő, Silicon Graphics Altix szervercsaládba tartozó 64 bites, Itanium2-es processzorokat tartalmazó 350-es modelljét.
Tovább

Intel Itanium2 SGI-Altix szerver a Silihostnál

Forrás: MTV-Híradó 

Az informatikai cég a nagy múltú, szuperszámítógépeiről ismert Silicon Graphics márka által nyújtott számítástechnikai megoldásokat kívánja széles körben elérhetővé tenni mindazon magán és üzleti felhasználók számára, akiknek fontos szempont a rendkívül gyors és megbízható tárhely-szolgáltatás.
Tovább
 
 

Rólunk írták a magyar online sajtóban

Díjmentes internet-marketing távoktatás

Forrás: Prim-Online 


Részletek

Magyarországon elsőként: ingyenes webmarketing távoktatás

Forrás: jox.hu 


Részletek

Díjmentes internet-marketing távoktatás

Forrás: FigyelőNet-Üzlet és Siker 


Részletek

Ingyen tanulhatnak az e-marketingről a vállalkozók

Forrás: Origo-Vállalkozói Negyed 


Részletek

Silihost: 8 processzoros szuperszámítógép a hazai tárhelypiacon

Forrás: MTV-Hiradó 


Részletek

Silihost: 8 processzoros szuperszámítógép a hazai tárhelypiacon

Forrás: PrimOnline 


Részletek

Silihost: 8 processzoros szuperszámítógép a hazai tárhelypiacon

Forrás: jox.hu 


Részletek

CivilWeb pályázati program

Forrás: Harmonet.hu 


Részletek

Pályázat a hazai civil- és magánszféra közhasznú, on-line tartalomszolgáltatásának informatikai támogatására

Forrás: Nonprofit.hu 


Részletek

Pályázat a hazai civil- és magánszféra közhasznú, on-line tartalomszolgáltatásának informatikai támogatására

Forrás: Pesticivil.hu 


Részletek

CivilWeb pályázati program

Forrás: Dél-Dunántúli Regionális Civil Portál 


Részletek
 
 

Silicon Graphics referenciák a magyar on-line sajtóban

Magyarország legnagyobb szuperszámítógépe a meteorológusoké

Forrás: index.hu 

Február végén érkezik az Országos Meteorológiai Szolgálathoz (OMSZ) a Silicon Graphics SGI Altix szuperszámítógépe, amely másodpercenként kilencszázmillió számítási művelet elvégzésére képes. Az új gép segítségével minden eddiginél pontosabb, ultrarövid távú, vagyis tizenkét óráig terjedő, illetve rövid távú, vagyis negyvennyolc óráig terjedő előrejelzéseket készíthet a Szolgálat.
Tovább

A meteorológia szuper nagy problémái

Forrás: HWSW.hu 

Az ország toronymagasan legerősebb szuperszámítógépe üzemel be hamarosan az Országos Meteorológiai Szolgálatnál, hogy a kutatók részletesebben modellezhessék a légköri folyamatokat, és a következő évek során pontosabb előrejelzésekhez jussunk.
Tovább

Az SGI üzletfilozófiája

Forrás: silicon.hu 

Az SGI üzleti modellje a pionír-szellemen alapul: mindig elől járni, és tovább lépni, mire a tömeg megérkezik. Az SGI központi szerepet játszik egyes iparágak megújulásában, az új, digitális alapú munkafolyamatok kidolgozásával: a járműtervezés, a gyógyszerkutatás vagy a filmkészítés vezető cégeivel együtt létrehozott know-how az SGI termékein keresztül jut el a kisebb vállalatokhoz. Az SGI nevéhez fűződik számos alaptechnológia - mint a 3D modellezés (a cég legelső technológiája volt 15 éve), az első kereskedelmi forgalomban kapható 64-bites processzor (MIPS R4000, 1992) és a World Wide Web (ami egy Silicon Graphics Indigo gépen született meg a CERN-ben) - kidolgozása.
Tovább

Az SGI magyarországi referenciái

Forrás: silicon.hu 

MATÁV, MOL, Paksi Atomerőmű, Rába, Országos Állategészségügyi Intézet, Richter Gedeon, Chinoin, Taurus, Magyar Televízió, MTM-SBS TV2, C3, Datanet, BME, BDMF, ELTE, SZOTE, Miskolci Egyetem, KFKI, KKKI, MTA intézetek, Soros CEU, Silihost.
Tovább

Európai SGI szuperszámítógép

Forrás: silicon.hu 

A Silicon Graphics szállítja a müncheni Leibniz-Rechenzentrum új szuperszámítógépét, amely eleinte 2560, később 3328 processzort tartalmaz majd. A konfiguráció az Intel kétmagos, Montecito és Montvale kódnevű Itanium lapkáira épül, várható teljesítménye másodpercenként 60 milliárd művelet (teraFLOPS).
Tovább

Itanium 2 processzorokra épülő SGI szuperszámítógépet vásárolt a NASA

Forrás: hwsw.hu 

A NASA bejelentette, hogy felkérte a Silicon Graphicset és az Intelt egy több mint 10 ezer processzort tartalmazó szuperszámítógép megépítésére. A hatalmas teljesítményű fürtözött rendszer 20 darab 512 processzoros SGI Altix szerverből áll majd, amelyeket Infiniband interfészen keresztül kapcsolnak össze.
Tovább

Itaniummal előz az SGI

Forrás: it.news.hu 

A Silicon Graphics átvette a vezetést a szuperszámítógépek teljesítményversenyében. A vállalat közleménye szerint az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA számára mintegy 50 millió dollárért épített Columbia 42,7 teraflop (billió művelet másodpercenként) kipumpálására képes a tudományos számításokat szimuláló Linpack benchmarkban, és ezzel jelentősen ráver az alig egy hónapja az első helyre felkapaszkodott IBM Blue Gene-prototípus 36,01 teraflopjára.
Tovább

Az SGI új szuperszámítógépe a világ leggyorsabbja

Forrás: sg.hu 

A Silicon Graphics bemutatta a NASA megrendelésére készült új szuperszámítógépét, melynek teljesítménye jócskán meghaladja a szuperszámítógépek ranglistáját korábban vezető gépekét.
Tovább

2048 processzoros szuperszámítógépet épít az SGI

Forrás: sg.hu 

A Silicon Graphics bejelentette, hogy megrendelést kapott a Japán Atomenergia Kutatóintézettől (JAERI) egy Altix 3700 Bx2 szuperszámítógép megépítésére. A gépben 2048db Itanium 2 processzor, és több mint 13 Tbyte memória lesz, ami a világon a jelenleg legnagyobb memóriakapacitás.
Tovább

Óceán-kutatás SGI szuperszámítógéppel

Forrás: prim.hu 

Az SGI az Amerikai Meteorológiai Szövetség 85. éves találkozóján bejelentette, hogy az "Első Óceánográfiai Intézet" (FIO) az "óceánkörnyezet kutatása" projekt keretében új SGI Altix szuperszámítógépet vásárolt. A FIO az Állami Óceán Minisztérium (Qingdao, Kína) felügyelete alatt működik.
Tovább

Szerverek 512 Itanium 2 processzorral

Forrás: prim.hu 

A Silicon Graphics (SGI) bevezette a Linux alapú Altix 3000 család legújabb tagját, amely az Intel Itanium 2 processzorok legfrissebb generációján alapul. Az SGI az új modellt BX2-nek hívja, mert belső sávszélessége elődjének kétszerese.
Tovább

SGI a harmadik a nagyteljesítményű számítógépek Top 500-as világranglistáján

Forrás: silicon.hu 

A Silicon Graphics 2005. június 22-én jelentette be, hogy a világ harmadik leggyorsabb számítógépe egy SGI Altix rendszer, a világ legerősebb számítógépeinek Top 500-as listája alapján. A világ leggyorsabb szuperszámítógépeinek felső 10 százalékába pedig 5 SGI rendszer került.
Tovább
 
© 2005-2024. Silihost Kft. Silihost tárhely, webtárhely | Adatvédelmi nyilatkozat | Harcoljon a spam ellen! | Készítette az Adam Adam Kft.