2024. május 29. - szerda
 
Silihost Kft.
Hivatalos .hu regisztrátor

Ügyfélszolgálat

Tárhely (webhoszting) ügyekben hétfőtől péntekig 8-tól 18 óráig.
Tel.: 06-1-788-4060.
(UPC-hálózatból ingyen hívható!)
Fax: 06-1-999-1885.
Mobil: 06-70-453-1923.

Skype: Skype státuszunkFizetett hivatkozások

Visszahívás kérése

Az Ön neve:

Az Ön email-címe:

Vezetékes telefon:

Mobiltelefon:

Téma, üzenet:

Aktuális híreink
2007. március 1.

Altix-köszöntő akció!

Hozzá át domainjét, honlapját a NASA-nál üzemelő, sebességrekorder SGI-Altix 350-es szerverünkre!
Akciónk keretében a jelenlegi szolgáltatójánál hátralévő tárhely-előfizetési hónapjaival díjmentesen meghosszabbítjuk Silihost-előfizetését...
Tovább...
2007. január 25.

Új, 4 Intel Xeon (Dual-Core) processzormagos SGI-Altix XE adatbázis-szerver

A megnövekedett terhelés miatt új adatbázis hátérszervert állítottunk üzembe, tehermentesítvén az Altix350-es szerverünket.
Tovább...
2006. április 20.

Szerver elhelyezés és üzemeltetés

Cégünk vállalja szerverek klimatizált szerverteremben történő elhelyezését és üzemeltetését 12.900 Ft + Áfa/hó, illetve - rendszergazdai tevékenységgel együtt - 39.900 Ft + Áfa/hó díjtól.
Tovább...

Referenciák

Ajánlás Horváth Kálmán Istvántól, a mofetta.try.hu weblap tulajdonosától

Az internet használatával nemrég keztem ismerkedni. Kerestem az automatikus levélküldés módját, így találtam a Silihost Kft. Autoresponderére.
Könnyen kezelhető, és gyors, mint a villám.
2007. május 5.
 

Tóth Zoltán, "kezdő" online vállalkozó, az internetes-penzkereses.hu weblap tulajdonosa

2006. év második felében pattant ki először a fejemből, hogy megpróbálkozzak én is az Interneten valamilyen kiegészítő jövedelmet keresni. A kezdeti nehézségeimet nem részletezem, kitartásom eredményeként találtam rá egy zártkörű tagság programjára, melyre a mai napig (is) támaszkodom.

Szinte ugyanekkor találtam rá a Silihost Informatikai Kft. honlapjára is. Először meg sem fordult a fejemben, hogy, számomra milyen értékes honlapra találtam bennük! Éppen akkoriban volt feliratkozási lehetőség az "Internet-marketing 1000 trükkje" elnevezésű ingyenes e-mail távoktatási sorozatukra. Feliratkoztam rá. Nos, mit mondjak? Rendszeresen olvasom az oktató anyagokat, (külön elmentem és figyelem, ki ne maradjon belőle akár csak egy is!) és az időzítés is mintha nekem lenne kitalálva, mindig éppen akkor jön a következő, mikor már várom. Észre sem vettem és lépésről lépésre, napról napra egyre többet tudtam/tudok meg a "nagy titkokról". Az egyik legfőbb bázisnak tekintettem, (és teszem azt mai napig is) online marketing tanulmányaimhoz. Már az eddigiekért is köszönettel tartozom a Silihost-nak, nem nagyon találtam hasonló lapot, mely ennyi tudást, ismeretet és lehetőséget osztott meg látogatóival teljesen INGYEN!

Amire a néhány hónap alatt jutottam (nem sok ugyan, de biztató a fejlődésem lehetősége) abban, ki merem jelenteni, a Silihost ingyenes távoktatási tevékenységének jelentős szerepe volt/van. Örömömre szolgál, hogy némi viszonzásért részemről, ahol csak tehetem, teljes szívemből ajánlom támogató tevékenységüket, leginkább a hozzám hasonló, kezdő "internetes pénzkereső" sorstársaimnak!
Csak így tovább, Silihost!!! Mindent köszönök:
Tóth Zoltán
2007. február 5.
 

Dr. Lányi Gábor ajánlása

Szörföléssel bukkantam a SILIHOST oldalára, és nagyon nem bántam meg. A távoktatásban kezdettől részt veszek, és egyéb szakmai érdeklődésű lévén meglepetéssel tapasztaltam, hogy többnyire könnyen megértem, amit olvasok. Sokféle tervem van az online marketinggel, és úgy gondolom, ebben a SILIHOST lesz a partnerem. Domén regisztrációkban, web-hostingban már több közös ügyletünk van. Miért éppen a SILIHOST-tal? Nagyon rövid idő alatt megértettem, hogy ez egy igazi mikro-vállalkozás, amelyik éppen az okosan kitalált online marketing és a jól meghatározott vevői igények alapján válhat sikeressé. Érdemes figyelni Őket!
Dr. Lányi Gábor
2006. október 2.
 

Viola Zoltán író ajánlása

Ajánlom mindenki figyelmébe a Silihost internetmarketing tanfolyamát, mert abban sok érdekes információra leltem, különösen, ami a honlapok keresőkre való optimalizálását illeti! Egyben e leckesor azt is megmutatja, miként lehet hasznos dolgokat érdekesen és nem unalmasan megtanítani!
http://poliverzum.fw.hu      http://violazoli.fw.hu

 

Fray Adrienn, a magyar Hipofízis Tudástár vezetőjének ajánlása

Tisztelt Antal Béla! Tisztelt Silihost Kft!
Nagy örömmel értesültem az első helyezésről a "Non-profit 150 díjcsomag (100%-os támogatás)" pályázat révén. Nagyon köszönöm megtisztelő bizalmukat, jóindulatukat és azt, hogy a mai világban egyáltalán ilyen lehetőségeket biztosítanak jótékony célokra. Úgy gondolom az Önök kezdeményezése, hogy segítsenek ily módon karitatív céllal nemcsak tiszteletreméltó, de értékteremtő és példamutató is...
 
Fray Adrienn későbbi levele:
 
Tisztelt Silihost Kft!
Az Önök online tanfolyamának az egyik olvasója vagyok. Megmondom őszíntén, a tanfolyam hatására konkrétan még nem használtam fel egyik kínált megoldást sem, mert ezeket én ismerem már, és alkalmazom jó ideje. Egy havi 10.000 látogatást túlhaladó egészségügyi portált vezetek, a Hipofizis.hu oldalt. A nagy forgalom eléréséhez bizony kell a jó marketing. Ugyanakkor nem tartom kizártnak, hogy a tanfolyam során még én is tanulok majd új fogásokat, továbbra is lelkes olvasó maradok.

Tisztelt Silihost Kft! Úgy vélem az Önök által leírt módszerek nagyon hasznosak, és mindazok számára nagy segítséget nyújtanak, akik a weboldalaik forgalmasabbá tételét szeretnék elérni. Mint webmester, tisztában vagyok vele, hogy a Silihost által ingyen az ügyfeleknek jutatott információk sokat érnek, s általában nem osztják meg másokkal ezen trükköket a profi honlapkészítők, vagy ha mégis, borsos áron teszik ezt. Külön kedvezőnek tartom, hogy néhány trükk leírása során a Silihost felhívja a figyelmet kapcsolódó szolgáltatásaira, segítve a tanfolyam résztvevőjét a javasolt módszer mielőbbi megvalósításában.

Arra tudom biztatni az érdeklődőket, hogy olvassák tovább az online marketing fejezeteit, s bátran merjék használni a tanácsokat, mert tényleg jelentősen nőhet az általuk szerkesztett homepage látogatottsága. Úgy veszem észre, hogy a tanfolyam főleg üzleti vállalkozások hasznát segítheti, kívánok hát számukra további sok érdekes információt meg az ezzel járó sikert! A Silihostnak pedig további jó munkát!
 

Kmettyné Győri Szilvia (elinesoft.hu) ajánlása

Kedves Antal Béla, Szeretném megköszönni Önnek gyorsaságukat, amellyel a domain bejegyzést és a hozzá tartozó tárhelyet kezelték. Úgy gondolom, a mai világban, amikor csak negatív hozzáállás esetén szokás levelet írni, elismerésemet szeretném írásos formában is kifejezni.
 

Malomváry Pál, a penzallahazhoz.hu weboldal tulajdonosának ajánlása

A webmesterünk javaslatára döntöttünk a Silihost mellett, amikor olyan szolgáltatót kerestünk, mely hosszútávon biztos hátteret nyújthat internetes megjelenésünkhöz. A megbízható technikai háttéren kívül nagyon fontos volt számunkra, hogy szükség esetén gyors és korrekt segítséget kapjunk. A korábbi tárhely-szolgáltatóval ez nem mindig működött gördülékenyen. A Silihostról azonban már a váltáshoz szükséges egyeztetésekkor bebizonyosodott, hogy mennyire komolyan veszi az ügyfeleit. Email-ban feltett kérdéseinkre szinte azonnal reagáltak, pedig előfordult, hogy már munkaidőn kívül, az esti órákban érdeklődtünk valami miatt.
Az emailban rendszeresen érkező oktató anyagoknak is nagy hasznát vesszük. Bár szolgáltatásainkat korábban is az Internet-marketingre alapoztuk, sok újdonsággal találkozunk bennük, melyeket folyamatosan átültetünk a gyakorlatba is. Egyébként is olvasmányos, lelkesítően hasznos tudásanyagról van szó.
Megfelelő levelezőszoftvert is régóta kerestünk. A Silihost által kínált Autoresponder mindent tud, amire a világhálón működő szolgáltatásnak, vagy vállalkozásnak szüksége lehet az ügyfelekkel való kapcsolattartáshoz. Amikor a webmesterünk megmutatta, hogy az Autoresponderrel személyre szabhatók az emberi kéz érintése nélkül kiküldhető levelek, azt mondtam, lehet, hogy kell nekünk. Amikor azt is megmutatta, hogy a text formátumú levelek mellett a html formátumot is támogatja, azt mondtam, hogy ez tényleg kell nekünk. Amikor az is kiderült, hogy a szoftver licence nagyjából annyiba kerül, mint amennyit később havonta költöttünk volna az emailek kiküldésére, ha más mellett döntök, azt mondtam: Csak ez kell nekünk.
Jó érzékelni, hogy egy korrekt, megbízható szolgáltatóra támaszkodhatunk. Enélkül mi sem szolgálhatnánk ki korrekt és megbízható módon az ügyfeleinket.
 

Jung Tamás, a jogosoldal.hu tulajdonosának ajánlása

Minden internetes marketinggel foglalkozó anyagban olvastam az automata levelezők előnyeiről, így fejben már nagyon beláttam a használatuk fontosságát. Aztán ügyesen találtam magamnak kifogásokat, hogy miért nem indítom el végre a saját levelezőmet. Nincs időm... mit írjak?... drága... talán ismerős. Igen, fontos találmány az önigazolás. Szerencsémre a Silihost levelezőjét megismerve már nem tudtam védekezni. Ha többször ennyibe kerülne, akkor is nevetséges lenne azzal halogatni, hogy drága. És érdekes, most mégis van mondanivalóm az ügyfeleimnek, amit van időm leírni. Honnan lett? Talán akartam, hogy legyen? Örülök, hogy végre elkezdtem. Most pedig Önnek kell döntenie !
 

Ádám Balázs, a hasznalt-autok.com tulajdonosának ajánlása

A Silihost Kft. ügyfélkezelése szinte egyedülállónak nevezhető. Amikor éjjel 3-kor küldünk egy email-t, akkor is 10 percen belül válaszolnak, felhívnak. (* A Silihost megjegyzése: azért ez nincs mindig így :) ) Az esetlegesen felmerülő problémákra azonnal keresik a megoldást.
Az új szerver pedig valóban villámgyors, ami fontos szempont volt egy olyan portál esetében, amilyen a hasznalt-autok.com.
 

Parajdi Tamás, a beyond.hu tulajdonosának ajánlása

T. Silihost!
Parajdi Tamás vagyok, a Beyond együttes vezetője és az önök tárhelyszolgáltatásuk megrendelője is egyben. Ezúton szeretném kifejezni elégedettségem tárhelyszolgáltatásukkal kapcsolatban. A honlapom elérési sebessége kolosszális. Az ingyenes internet marketing szolgáltatásuk és az ezidáig ingyenes Google titkok e-könyvük, kedvenc olvasmányaimmá váltak. Minden bekezdésük olvasásakor alakítottam egy kicsit honlapomon, annak érdekében, hogy a beyond.hu keresett honlap legyen. Eredményekről csak később tudnék beszámolni, mivel a honlap csak néhány napos.
Mindent Köszönök a Beyond zenekar nevében is.
Üdvözlettel:
Parajdi Tamás
 

Várpalotai Önkéntes Tűzoltó és Polgári Védelmi Kutató-Mentő Kiemelten Közhasznú Egyesület ajánlása

A Silhost Kft. filozófiája - a széles körű támogatáson kívül - figyelmet szentel a hátrányos helyzetű társadalmi szervezetek támogatására is. A cég folyamatosan pályázatot hirdet a nonprofit szektor számára webhosting szolgálatatások tekintetében. Nonprofit 150 díjcsomaguk minden hónapban bizonyos számú pályázó civil szervezet részére 100%-os illetve 50%-os támogatással válik elérhetővé. A Nonprofit 150 díjcsomagba a teljes körű webhosting szolgáltatáson kívül beletartozik a szintén kedvezményes .hu illetve .info domain regisztráció is.
Emellett honlapjukhoz kapcsolódó /user rendszerű, domain név regisztráció nélkül igénybe vehető ingyenes tárhelyet is elérhetővé tesznek - szintén pályázati úton megnyerhető formában - a civil szervezetek számára.
Egyesületünk a Nonprofit 150 díjcsomag szolgáltatásait 50%-os támogatással nyerte meg.
Külön figyelmet érdemel a gyorsaság, segítőkészség és a precizítás is, mely a céget jellemzi. Esetünkben a http://varpalotaote.info domain név a szolgáltatás ellenértékének banki átutalásos kiegyenlítésétől számított 24 órán belül teljes technikai támogatással rendelkezésünkre állt.
Rendszeres hírlevelek formájában személyre szólóan tájékoztatnak minden, minket érintő fejlesztésről és változásról. Ügyfélszolgálatuk szinte a nap 24 órájában elérhető, eddig bármilyen kérdéssel, észrevétellel fordultunk hozájuk, azonnal segítettek.
Szintén figyelemre méltó a cég ingyenes internet-marketing távoktatása, mely gyakorlatias, valóban használható ötleteket ad honlapunk ügyfélorientált elkészítéséhez, szolgáltatásaink jobb "eladhatóságához".
Végül a technikai háttér: 99,55-os rendelkezésre állási idő, valamint a NASA -nál is üzemelő SGI Altix szerver, mely közvetlenül a GTS-Datanet nagy sebességű optikai gerinchálózatához csatlakozva Magyarország leggyorsabb és legszínvonalasabb internet szolgáltatójává teszi a Silihost Kft-t.
A céget mindenkinek jó szívvel ajánljuk!
 

Ajánlás a neves Stratégiakutató Intézettől

A Stratégiakutató Intézet ajánlja partnereinek, polgármestereknek, cégvezetőknek, civil szervezetek képviselőinek a Silihost Informatikai Kft. Szolgáltatásait.
Az ajánlást azért merjük megtenni, mert egyrészt a Silihost Kft. csúcsminőségű szuperszámítógépen (SGI Altix Itanium 2) látja el ügyfeleit, másrészt garantálja a hazai és nemzetközi kimagaslóan kedvező sávszélességet, harmadrészt pedig igen vonzó áron integrált szolgáltatásokat nyújt megrendelőinek. Külön felhívjuk a figyelmet az önkormányzatoknak és a civil szervezeteknek ajánlott díjcsomagokra.
Végül még egy érv: az ügyfél a Silihost Kft.-nél a műszaki felkészültség mellett szolgálatkész és innovatív munkatársakkal találkozik.
Kérjük, keresse fel a www.silihost.hu portált vagy/és kérjen bővebb információt az info@silihost.hu e-mail címen.
2005.09.15
A Stratégiakutató Intézet nevében:
Varga Csaba elnök
 

Fekete Attila véleménye a Silihost-szolgáltatásokról:

Végre olyan szolgáltatót találtam a weblapjaimnak, amely különlegesen jó sebességel rendelkezik mind belföldön, mind külföldön egyarát, megbízható a nap 24 órájában, valamint ügyfélszolgálata készségesen és rövid időn belül nyújt támogatást technikai kérdésekben. Mióta Silihost szerveren vannak honlapjaim, a legmodernebb programozási technikákat is lehetőségem van használni, problémamentesen üzemel minden elkészült munkám.
 

Szenyán Ildikó, a neadjafel.hu tulajdonosának véleménye a Silihost-szolgáltatásokról

...Újabb tanújelét kaptam annak, hogy jól választottam, mikor az Önök szolgáltatását rendeltem meg. Az Önök szolgáltatása, és ezen belül a rugalmassága, szolgálatkészsége ritka és példamutató a mai elanyagiasodott világban.
Köszönöm, és további sok sikert a minőségi munkájukhoz!
 

Puskás Norbert, cégünkről

Még bőven-e cikk megjelenése előtt regisztráltam magam a Silihost távoktatására. Mindenkinek tudom ajánlani, mind a képzést, mind pedig magát a céget is. Rég találkoztam ilyen segítőkész és gyors ügyintézéssel.
 

A GobeShop tulajdonosa az Internet-marketing távoktatási programunkról

Tisztelt Cég!
Nagy szükség volt egy ilyen kurzusra, mert legtöbben autodidakta módon szereztük ismereteinket. Remélem, hogy a gyakorlatban kamatoztathatom majd így szerzett, kiegészített tudásom. Köszönöm ezt a lehetőséget.
 

Tóth Sándor, az ingyenprogram.hu tulajdonosának véleménye az Internet-marketing távoktatási programunkról

Örömmel értesültünk a kezdeményezésükről, mégpedig az internet-marketing lecke sorozatról. Már régen szükséges ezen képzési lehetőség elindítása. Az első, második és lehet hogy a huszadik lépésen is túl vagyok, lévén hogy egy elég látogatott, valamint előkelő helyen szereplő honlappal rendelkezem, természetesen kereső motorok tekintetében. Mégis úgy érzem, hogy a későbbi leckék, mert némi izelítővel szolgáltak az első kettő fejezetben, hasznosak lehetnek a számomra.
 

Csoma Zsuzsa, Blue Wings Bt. cégvezetőjének véleménye az Internet-marketing távoktatási programunkról

Tisztelt Silihost!
Imádom a hírleveleiket! Köszönöm, hogy sok jó tanáccsal szolgálnak, minden levelükben találok olyat, ami megkönnyíti majd munkánkat!
 


Partnereink: Használati utasítások honlap
Tűzijáték és lángshow: Art Magic 4
Akár ötször olcsóbb nyomtatás tintasugaras nyomtatójával, minőségi kompromisszumok nélkül
 
 
© 2005-2024. Silihost Kft. Silihost tárhely, webtárhely | Adatvédelmi nyilatkozat | Harcoljon a spam ellen! | Készítette az Adam Adam Kft.