2024. május 29. - szerda
 
Silihost Kft.
Hivatalos .hu regisztrátor

Ügyfélszolgálat

Tárhely (webhoszting) ügyekben hétfőtől péntekig 8-tól 18 óráig.
Tel.: 06-1-788-4060.
(UPC-hálózatból ingyen hívható!)
Fax: 06-1-999-1885.
Mobil: 06-70-453-1923.

Skype: Skype státuszunkFizetett hivatkozások

Visszahívás kérése

Az Ön neve:

Az Ön email-címe:

Vezetékes telefon:

Mobiltelefon:

Téma, üzenet:

Aktuális híreink
2007. március 1.

Altix-köszöntő akció!

Hozzá át domainjét, honlapját a NASA-nál üzemelő, sebességrekorder SGI-Altix 350-es szerverünkre!
Akciónk keretében a jelenlegi szolgáltatójánál hátralévő tárhely-előfizetési hónapjaival díjmentesen meghosszabbítjuk Silihost-előfizetését...
Tovább...
2007. január 25.

Új, 4 Intel Xeon (Dual-Core) processzormagos SGI-Altix XE adatbázis-szerver

A megnövekedett terhelés miatt új adatbázis hátérszervert állítottunk üzembe, tehermentesítvén az Altix350-es szerverünket.
Tovább...
2006. április 20.

Szerver elhelyezés és üzemeltetés

Cégünk vállalja szerverek klimatizált szerverteremben történő elhelyezését és üzemeltetését 12.900 Ft + Áfa/hó, illetve - rendszergazdai tevékenységgel együtt - 39.900 Ft + Áfa/hó díjtól.
Tovább...

Telefonszolgáltatások

DataPhone Pulzus

Silihost Telefon Csökkentse T-Com vonalas telefonszámláját előhívószám használata, beruházási költség, havi díj nélkül úgy, hogy nem vált szolgáltatót, illetve telefonálási szokásai, hívószámai sem változnak és megszabadul a kapcsolási díjaktól is!
 
Hivatalos GTS-Datanet partnerként cégünk díjmentesen vállalja a személyre szabott költség-megtakarítás elkészítését, Önnek nincs más dolga, mint rendelkezésre bocsájtani aktuális vezetékes telefonszámlájának az automata forgalmi díjakat tartalmazó részét. A 10-40%-os megtakarításon felül cégünk kedvezményesen - vagy akár díjmentesen - biztosítja honlapjának kiszolgálását (webhoszting) a GTS-Datanet és a Silihost Silicon Graphics világszínvonalú műszaki háttere által.
 
A személyre szabott költség-megtakarítás igénylése érdekében kérjük szíveskedjen kapcsolatba lépni ügyfélszolgálatunkkal az ugyfelszolgalat[kukac]silihost.hu e-mail címen, vagy a 06-1-788-4060-as telefonszámon.
 

Rövid ismertető

A DataPhone Pulzus hangszolgáltatás lehetővé teszi, hogy az előfizetők helyi, belföldi távolsági és mobil illetve nemzetközi hívásokat kezdeményezzenek.
 
A DataPhone Pulzus hangszolgáltatás igénybevételével a helyi és belföldi távolsági, mobil és nemzetközi telefonbeszélgetések a GTS-Datanet saját hálózatán keresztül bonyolódik, a hívásindítástól kezdődően.
 
A GTS-Datanet hálózatához történő csatlakozás a jelenlegi hozzáférés-szolgáltató vonalán keresztül történik. A szerződött hívásirányok felé küldött hívásokat a GTS-Datanet gerinchálózata fogadja, és továbbítja a hívást a hívott számra.
 
A DataPhone Pulzus hangszolgáltatás igénybevételéhez nincs szükség semmilyen induló beruházásra. Amennyiben igénybe szeretné venni a szolgáltatást, nincs más dolga, mint szerződést kötni az Ön által kívánt hívásirányokra a GTS-Datanet Kft.-vel.
 
Mivel a GTS-Datanet saját optikai gerinchálózata a legmagasabb színvonalú kapcsolatot biztosítja ügyfeleinek, vállalata megbízható minőségben veheti igénybe a DataPhone Pulzus hangszolgáltatást.
 

Kinek ajánljuk a DataPhone Pulzus hangszolgáltatást?

A DataPhone Pulzus hangszolgáltatás olyan magánvállalkozóknak és vállalkozásoknak, vagy magánszemélyeknek nyújt költségkímélő megoldást, akik jelentős hang- és faxforgalmat bonyolítanak le, és nem akarják eddigi telefonszámaikat megváltoztatni.
 

A szolgáltatás műszaki leírása

A DataPhone Pulzus hangszolgáltatás a következő műszaki elemeket tartalmazza:
 
  • A szolgáltatás igénybevételéhez szükség van egy (vagy több) analóg vagy ISDN telefonvonalra.
  • Az előfizető által előzetesen jelzett igény alapján a hozzáférés-szolgáltató (jelenlegi telefonszolgáltatója) az adott hívásirányokat a GTS-Datanet felé továbbítja.
  • A telefonszámokat a szokásos módon kell tárcsázni.
  • A hívás elindításakor az előfizető a szerződött hívásirányokat már a GTS-Datanet hálózatán keresztül bonyolítja, amely tartalmazza a hívásirányító- és a számlázó rendszert.
 

A megrendelés feltételei

A dataPhone PULZUS szolgáltatás megrendelésének előfeltétele, hogy cége havi telefonszámlája előfizetési díj nélkül elérje a bruttó 10 000 Ft-ot. A megrendelés további feltétele az előfizetői adatok, valamint analóg és ISDN telefonszámok pontos megadása, illetve két hónapnál nem régebbi T-Com telefonszámla másolata.
 

Lefedettség

A dataPhone PULZUS szolgáltatás a következő T-Com körzetekből rendelhető meg: 1, 22, 23, 26, 34, 35, 36, 37, 42, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 52, 53, 54, 56, 59, 69, 72, 73, 74, 75, 76, 82, 83, 84, 85, 87, 92, 93, 94, 96, 99.
 
 
© 2005-2024. Silihost Kft. Silihost tárhely, webtárhely | Adatvédelmi nyilatkozat | Harcoljon a spam ellen! | Készítette az Adam Adam Kft.