2024. május 29. - szerda
 
Silihost Kft.
Hivatalos .hu regisztrátor

Ügyfélszolgálat

Tárhely (webhoszting) ügyekben hétfőtől péntekig 8-tól 18 óráig.
Tel.: 06-1-788-4060.
(UPC-hálózatból ingyen hívható!)
Fax: 06-1-999-1885.
Mobil: 06-70-453-1923.

Skype: Skype státuszunkFizetett hivatkozások

Visszahívás kérése

Az Ön neve:

Az Ön email-címe:

Vezetékes telefon:

Mobiltelefon:

Téma, üzenet:

Aktuális híreink
2007. március 1.

Altix-köszöntő akció!

Hozzá át domainjét, honlapját a NASA-nál üzemelő, sebességrekorder SGI-Altix 350-es szerverünkre!
Akciónk keretében a jelenlegi szolgáltatójánál hátralévő tárhely-előfizetési hónapjaival díjmentesen meghosszabbítjuk Silihost-előfizetését...
Tovább...
2007. január 25.

Új, 4 Intel Xeon (Dual-Core) processzormagos SGI-Altix XE adatbázis-szerver

A megnövekedett terhelés miatt új adatbázis hátérszervert állítottunk üzembe, tehermentesítvén az Altix350-es szerverünket.
Tovább...
2006. április 20.

Szerver elhelyezés és üzemeltetés

Cégünk vállalja szerverek klimatizált szerverteremben történő elhelyezését és üzemeltetését 12.900 Ft + Áfa/hó, illetve - rendszergazdai tevékenységgel együtt - 39.900 Ft + Áfa/hó díjtól.
Tovább...

Silihost partnerprogram

Legyen Önnek ingyen, vagy kerüljön még kevesebbe a tárhelyszolgáltatásunk igénybe vétele. Ha ennél is több új ügyfelet hoz, legyen ez a mellékjövedelme!
 
A Silihost Kft. partnerprogramjának részletei a következők:

Ajánlja cégünk egyes szolgáltatásait saját honlapján, vagy írjon személyes ajánlásokat az Interneten (pl. hirdetési oldalakon vagy fórumokon stb.)! Az így közvetített ügyfelek első vásárlása után a Silihost Kft. 20 % jutalékot fizet Önnek.

Legyen a viszonteladónk, akár vállalkozói engedély nélkül!

Magánszemély partnereink a viszonteladókhoz hasonlóan egységesen 20% jutalékra jogosultak. Semmiféle jogi személyiség nem szükséges ahhoz, hogy bárki ajánlja a szolgáltatásainkat, és pénzt keressen ezzel.
 
Kérjük, hogy amennyiben Ön viszonteladói kapcsolatban gondolkozik, olvassa el viszonteladói áttekintésünket is! Tovább...
 

Kétszintű jutalék

Amennyiben az Ön által ajánlott vásárló maga is ajánló partnerünkké vagy viszonteadónkká válik, akkor az általa hozott új ügyfelek vásárlásai után is megilleti Önt egy második szintű jutalék:
Minden általa hozott forgalom után: +2% Önnek jár!
Érdemes viszonteladókat kiközvetítenie a Silihosthoz!
 

A jutalékok felhasználása

Partnerprogramunkban a minimálisan felhasználható jutalék nettó 5.000 Ft. A jutalékok a Silihost Kft. tetszőleges szolgáltatására vagy termékére beválthatók részben vagy egészben, vagy vállalkozói számla benyújtásával készpénzben is kifizethetők. A jutalékok összegéből legalább évi nettó 10.900 Ft kötelezően felhasználandó egy vagy több tárhely csomag éves díjának kiegyenlítésére, az e feletti rész készpénzben kikérhető. (Hivatalos viszonteladóinkra a tárhelyre történő kötelező felhasználás nem vonatkozik.)
 

Példa

3 hónap alatt az Ön ajánlottjainak vonatkozó összes forgalma 45.000 Ft. Az ebből fakadó 9.000 Ft-os jutalék meghaladja a minimálisan feldolgozható 5.000 Ft-os korlátot, ezért Ön élhet a jutalék felhasználásával, és megrendel egy 7.900 Ft-os díjcsomagot. A maradék 1.100 Ft-ot tovább görgetjük. 1 év elteltével az összes forgalma már 400.000 Ft, ami után összesen 400.000 x 20% = 80.000 Ft jutalék jár. Ebből éves szinten legalább 10.900 Ft-ot fel kell használnia tárhely szolgáltatásra (eddig 7.900-at használt fel), és úgy dönt, hogy nincs szüksége egy másik doménre, inkább a 10.900 Ft-os díjcsomagra vált át. A maradék 69.100 Ft + ÁFA összeget számla ellenében kifizetjük önnek. (Ha erről nem tud vállalkozói számlát adni, akkor egyedi megállapodás lehetséges.) A feltételek szerint nem kell megvárnia az egy év elteltét, hanem például ha az összes jóváírt jutaléka eléri a 10.900 + 5.000 Ft-ot, akkor a 10.900 Ft-os díjcsomag megrendelése mellett már felveheti az 5.000 Ft + ÁFA összeget.
 

A jutalék alapja

Jutalék minden új kiközvetített ügyfél után jár. A jutalékszámítás alapja az általuk megrendelt webhoszting szolgáltatás első megfizetett díjtétele féléves vagy egész éves díjfizetési gyakoriság esetén. Jutalék akciós, kedvezményes díjak után is jár, a jutalék alapja ilyenkor az első befizetett díjrészlet egy évre vetített összege. Kivétel: Jutalék nem jár azon új ügyfelek után, akik a Lyoness vásárlói kör tagjaként a mi oldalainkon vagy valamelyik hivatalos viszonteladónknál rendelik meg szolgáltatásunkat, hiszen utánuk a szerződött partnereinknek fizetünk jutalékot.
 

Az ajánlottak nyomon követése

Minden regisztrált partnerünknek meg kell adnia egy egyedi azonosítót. Ezután megküldjük Önnek felhasználható bannereinket vagy szöveges linkjeinket, melyek a http://silihost.hu?AZONOSÍTÓ oldalra mutatnak. Ezeket a kódrészleteket kell önnek elhelyeznie saját honlapján, vagy ezzel a linkkel ajánlani a szolgáltatásainkat fórumokon, hírlevelekben vagy hirdetésekben. Minden új látogató számítógépén honlapunk első megnyitásakor elmentjük az Ön azonosítóját, melyet később bármikor vissza tudunk onnan olvasni. Nem szükséges tehát, hogy az ajánlottja egyből megrendelje a szolgáltatást, az ajánlás akkor is nyomon követhető, ha csak később határozza el magát, például azért, mert az első alkalommal feliratkozott valamelyik hírlevelünkre, és időközben megnyertük a bizalmát. Az Ön azonosítója 90 napig aktív - és nem felülírható - az ajánlottjának a számítógépén. 90 nap után egy másik esetleges partnerünk átveheti az ajánlást az adott látogatónál. Az általunk alkalmazott, az ajánlásokat nyomon követő rendszer nyilvános, áttanulmányozható, jutalékot csak a rendszer által rögzített ajánlások után írunk jóvá.
 

A jutalékok nyilvántartása

Az ajánlottak megrendeléseiről egyedileg, a jóváírt jutalékok összesítéséről pedig kívánt rendszerességgel emailt küldünk.
 
Jelentkezés a partnerprogramunkra
Az Ön teljes neve:
Így szólíthatjuk Önt:
E-mail cím:
E-mail cím megismételve:
Ir. szám, település:
Pontos cím:
Ország:
Mobiltelefon:
Vezetékes telefon:
Ön által kitalált egyedi azonosító:
*
Összesítés gyakorisága:
Egyedi értesítést kér:
 
Jelentkezésének elküldése után néhány másodperccel meg kell kapnia visszaigazoló email-ünket, melyben megtalálja a továbbajánláshoz használandó kódrészleteket és hivatkozásokat. Azonnal el is kezdheti ezek elhelyezését saját oldalain tárhelyeink vagy domain regisztráció szolgáltatásaink ajánlása végett.
 
(* Az egyedi azonosító 5-10 számjegyből, és nem-ékezetes betűkből álljon, írásjelek és szóközök nélkül.
Nagyon fontos, hogy ezt a mezőt helyesen töltse ki, és szinte BIZTOSAN EGYEDI azonosítót találjon ki, hiszen ebből képezzük az Ön ajánlásait nyilvántartó hivatkozásokat. Ezért lehetőség szerint betűkből ÉS számokból álló azonosítót adjon meg!)
 
 
© 2005-2024. Silihost Kft. Silihost tárhely, webtárhely | Adatvédelmi nyilatkozat | Harcoljon a spam ellen! | Készítette az Adam Adam Kft.