2024. május 29. - szerda
 
Silihost Kft.
Hivatalos .hu regisztrátor

Ügyfélszolgálat

Tárhely (webhoszting) ügyekben hétfőtől péntekig 8-tól 18 óráig.
Tel.: 06-1-788-4060.
(UPC-hálózatból ingyen hívható!)
Fax: 06-1-999-1885.
Mobil: 06-70-453-1923.

Skype: Skype státuszunkFizetett hivatkozások

Visszahívás kérése

Az Ön neve:

Az Ön email-címe:

Vezetékes telefon:

Mobiltelefon:

Téma, üzenet:

Aktuális híreink
2007. március 1.

Altix-köszöntő akció!

Hozzá át domainjét, honlapját a NASA-nál üzemelő, sebességrekorder SGI-Altix 350-es szerverünkre!
Akciónk keretében a jelenlegi szolgáltatójánál hátralévő tárhely-előfizetési hónapjaival díjmentesen meghosszabbítjuk Silihost-előfizetését...
Tovább...
2007. január 25.

Új, 4 Intel Xeon (Dual-Core) processzormagos SGI-Altix XE adatbázis-szerver

A megnövekedett terhelés miatt új adatbázis hátérszervert állítottunk üzembe, tehermentesítvén az Altix350-es szerverünket.
Tovább...
2006. április 20.

Szerver elhelyezés és üzemeltetés

Cégünk vállalja szerverek klimatizált szerverteremben történő elhelyezését és üzemeltetését 12.900 Ft + Áfa/hó, illetve - rendszergazdai tevékenységgel együtt - 39.900 Ft + Áfa/hó díjtól.
Tovább...

Osztott tárhely a Silihostnál

A tárhely megosztásának a lehetősége

A Silihostnál minden típusú tárhely megosztható, akár több domain között is.

A tárhely megosztása azt jelenti, hogy egy - a Silihostnál fenntartott - tárhelyen osztozik több honlap. Mindegyiknek eltérő lehet a tartalma. (Ha a tartalom teljesen ugyanaz, akkor megosztás helyett a domain ráirányítást javasoljuk, mert az egy teljesen díjmentes szolgáltatás.)

A tárhely megosztásakor az eredeti tárhely erőforrásain osztozik az összes hozzárendelt domain. Ezek az erőforások a következők: A webtárhely kvóta (pl. 200 Mb), a külön postafiókok száma, az adatbázis (dinamikus tárhely esetén), illetve a nyilvános díjcsomagokban benne foglalt napi maximum 5000 oldalletöltés.

Például, ha az xy.hu honlapjához rendel egy Dinamikus 200-as tárhelyet (10 email címmel), és azt még meg kívánja osztani a zzz.com honlappal (akár a jövőben is), akkor a két honlapra együttesen vonatkozik a 200 Mb-os kvóta, illetve a két domainhez együttesen tud használni összesen 10 postafiókot. Egy csomaghoz egyetlen adatbázis jár, de a közös adatbázist el tudja érni mindkét honlap.

A tárhely ilyen megosztásának a Silihostnál a domain regisztráció díján felül egy forgalmi többletdíja is van. (Több honlap kiszolgálása statisztikailag nagyobb forgalmat, azaz nagyobb terhelést jelent a szervernek.) A forgalmi többletdíj éves szinten a megosztott tárhely díjcsomag éves díjának a 25%-a.

Ha például egy Dinamikus 200/500-as tárhelyet oszt meg, akkor a legelső rendelése egy teljes Dinamikus 200/500 csomag kell, hogy legyen 12900 Ft + ÁFÁ-ért. Ha úgy gondolja, hogy az ehhez rendelt honlapja nem használja ki teljesen a kvótákat, és még egy vagy több honlapja is belefér a kvótákba, akkor megoszthatja ezt a tárhelyet egy vagy több további honlapjával. Így az új honlapokhoz már csak a domain regisztráció díját kell kifizesse, és a 25%-os forgalmi többletdíjat, mely a Dinamikus 200/500 csomag esetén például csak évi 3225 Ft + ÁFA.

Tovább az első tárhely megrendeléséhez...

Tovább a megosztás megrendeléséhez...
 
© 2005-2024. Silihost Kft. Silihost tárhely, webtárhely | Adatvédelmi nyilatkozat | Harcoljon a spam ellen! | Készítette az Adam Adam Kft.