2024. június 19. - szerda
 
Silihost Kft.
Hivatalos .hu regisztrátor

Ügyfélszolgálat

Tárhely (webhoszting) ügyekben hétfőtől péntekig 8-tól 18 óráig.
Tel.: 06-1-788-4060.
(UPC-hálózatból ingyen hívható!)
Fax: 06-1-999-1885.
Mobil: 06-70-453-1923.

Skype: Skype státuszunkFizetett hivatkozások

Visszahívás kérése

Az Ön neve:

Az Ön email-címe:

Vezetékes telefon:

Mobiltelefon:

Téma, üzenet:

Aktuális híreink
2007. március 1.

Altix-köszöntő akció!

Hozzá át domainjét, honlapját a NASA-nál üzemelő, sebességrekorder SGI-Altix 350-es szerverünkre!
Akciónk keretében a jelenlegi szolgáltatójánál hátralévő tárhely-előfizetési hónapjaival díjmentesen meghosszabbítjuk Silihost-előfizetését...
Tovább...
2007. január 25.

Új, 4 Intel Xeon (Dual-Core) processzormagos SGI-Altix XE adatbázis-szerver

A megnövekedett terhelés miatt új adatbázis hátérszervert állítottunk üzembe, tehermentesítvén az Altix350-es szerverünket.
Tovább...
2006. április 20.

Szerver elhelyezés és üzemeltetés

Cégünk vállalja szerverek klimatizált szerverteremben történő elhelyezését és üzemeltetését 12.900 Ft + Áfa/hó, illetve - rendszergazdai tevékenységgel együtt - 39.900 Ft + Áfa/hó díjtól.
Tovább...

Szakértői keresőmotor-optimalizálás és Internet-marketing tanácsadás!

Szakértői tanácsadásunkat olyan cégeknek szánjuk, melyek segítséget szeretnének kapni honlapjuk optimalizálásához, illetve Internet-marketingjük optimális kialakításához.
Ennek megfelelően e szolgáltatásunk a cég internetes jelenlétének két alapvető részét érinti: a honlap szerkezeti, tartalmi vonatkozásait és a cégnek az Internetről származó bevételeit előmozdító Internet-marketinget.
Ugyan sok értékes módszert megosztunk az "Internet-marketing 1000 trükkje" című távoktatási képzésünkben (bár nem mindent), viszont tudjuk, hogy nem minden cégnek van arra kapacitása és ideje arra, hogy egy munkatársat ráállítson e szakma kitanulására... Nekik hatékony, azonnali megoldásokra van szükségük, melyet e konzultáció keretében nyújtunk ügyfeleink számára.
 

Keresőmotor-optimalizálás

A keresőmotor-optimalizálás azt a célt szolgálja, hogy a cég honlapja a kedveltebb internetes keresőoldalakon (pl. Google) az első néhány találat között szerepeljen. Mivel az emberek szinte mindig sorrendben tekintik át a találatokat, azok sokkal nagyobb "ingyen" forgalomra számíthatnak, akik lapjait a keresők a legelsők között hozzák ki.
 
Az internetes keresések mindig kulcsszavakra történnek, ezért a kereső-optimalizálás lényege is az, hogy a cég választott kulcsszavaira a lehető legjobb eredményt hozzuk ki. Az optimalizáláshoz megválasztott kulcsszavak ezért alapvető fontosságúak. Ha a cég által preferált kulcsszavak túl általánosak, akkor elképzelhető, hogy jelenleg nemcsak a konkurrenciája, hanem idegenek is megelőzik a találatokban. A szakértőinkkel való konzultáció kezdetén a cégnek törekednie kell specifikus kulcsszavak megválasztására.
 
A specifikus kulcsszavakra való optimalizálás érdekében azután ajánlatot teszünk a honlap szerkezeti és tartalmi átalakítására, és szükség szerint elvégezzük azokat. Ezzel a keresők számára optimalizáljuk az oldalakat, ami a keresők felől érkező növekvő látogatottságot fog eredményezni.
 

Internet-marketing tanácsadás

Az oldalak keresőbarát átalakítását nagymértékben alátámasztja az, ha az ajánlott Internet-marketing stratégiákkal kiegészíti azt a cég. Ezek a technikák azt tűzik ki célul, hogy a cég weboldalára mutató linkek széles körben jelen legyenek az Interneten. Mivel a keresők egyik legfontosabb szempontja éppen az adott oldal népszerűsége a neten, az értékes linkek jelentősen javítják a keresőkben elfoglalt pozíciót. Ráadásul a megfelelő stratégia követésével kialakított linkek közvetlen, forgalmat generáló hatással vannak a cég üzletére.
 

A szakértői tanácsadás menete

A Silihost díjmentesen elkészíti a cége honlapjának optimalizálási felmérését, mely alapján árajánlatot teszünk a kívánt eredmények elérése érdekében szükséges átalakítások megtervezésére és elvégzésére. Az árajánlat tartalmazni fogja az általunk szükségesnek ítélt összes termék és szolgáltatás díját is. Ezeket együttesen mérlegelve a cége el tudja dönteni, hogy az optimalizálás érdekében milyen változtatásokat kíván elfogadni és megrendelni.
 

Pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben a megrendelő cég maradéktalanul teljesíti ajánlásainkat, és a keresőkben elért pozíció a vállalt határidőre mégsem éri el a vállalt szintet, úgy a megrendelő élhet a Silihost szakértői tanácsadására vonatkozó teljes körű pénzvisszafizetési garanciájával.
 
 
© 2005-2024. Silihost Kft. Silihost tárhely, webtárhely | Adatvédelmi nyilatkozat | Harcoljon a spam ellen! | Készítette az Adam Adam Kft.