2024. február 24. - szombat
 
Silihost Kft.
Hivatalos .hu regisztrátor

Ügyfélszolgálat

Tárhely (webhoszting) ügyekben hétfőtől péntekig 8-tól 18 óráig.
Tel.: 06-1-788-4060.
(UPC-hálózatból ingyen hívható!)
Fax: 06-1-999-1885.
Mobil: 06-70-453-1923.

Skype: Skype státuszunkFizetett hivatkozások

ERROR 61: Connection refused

Visszahívás kérése

Az Ön neve:

Az Ön email-címe:

Vezetékes telefon:

Mobiltelefon:

Téma, üzenet:

Aktuális híreink
2007. március 1.

Altix-köszöntő akció!

Hozzá át domainjét, honlapját a NASA-nál üzemelő, sebességrekorder SGI-Altix 350-es szerverünkre!
Akciónk keretében a jelenlegi szolgáltatójánál hátralévő tárhely-előfizetési hónapjaival díjmentesen meghosszabbítjuk Silihost-előfizetését...
Tovább...
2007. január 25.

Új, 4 Intel Xeon (Dual-Core) processzormagos SGI-Altix XE adatbázis-szerver

A megnövekedett terhelés miatt új adatbázis hátérszervert állítottunk üzembe, tehermentesítvén az Altix350-es szerverünket.
Tovább...
2006. április 20.

Szerver elhelyezés és üzemeltetés

Cégünk vállalja szerverek klimatizált szerverteremben történő elhelyezését és üzemeltetését 12.900 Ft + Áfa/hó, illetve - rendszergazdai tevékenységgel együtt - 39.900 Ft + Áfa/hó díjtól.
Tovább...

Miben egyedi a Silihost linkcseréje?

A keresőoptimalizálásban szerzett tapasztalataink alapján mi a hagyományos, egyszerű linkcserékhez képest másképpen képzeljük el a linkcserét. Először is, nem hiszünk abban, hogy a honlap elérhetetlen helyére eldugott linkek sokat jelentenek a linkcsere partnereknek. Azt szeretnénk, ha az egymás honlapjára mutató linkeket ne csak a keresőmotorok néznék meg, hanem a honlapok valódi látogatói is. Így nemcsak a keresőoptimalizálásban segítjük egymást, hanem az érdeklődők közvetítésében is.

Másodszor, szakítani szeretnénk a linkcserék eddigi hagyományával abból a szempontból is, hogy az egymásra mutató linkeket linkcsere gyűjtőoldalakon helyezzük el. Ezek a linkcserekönyvtárak, tele mindenféle linkekkel, az utóbbi évekre szinte teljesen értéktelenné váltak a Google szemében. Nem azt állítjuk, hogy a linkcsere már nem működik, hanem azt, hogy nem így működik.

A Google egyértemű kinyilatkoztatásai, melyekkel a saját optimalizálási tapasztalataink is egybevágnak, arra utalnak, hogy a Google a tartalmilag összefüggő oldalak közötti linkeket értékeli nagyra. Ez azt jelenti, hogy a tartalmilag összefüggő oldalak közötti linkcseréknek továbbra is van létjogosultsága, míg a "mindent bele" linkcseréknek nem sok.

Sokszor azonban nehéz olyan linkcserepartnereket találni, ahol a tartalmi kapcsolat a két honlap között szoros. Ez különösen igaz az olyan kisebb nyelveknél, mint a magyar. Hogyan lehet mégis akkor ezt a tartalmi kapcsolatot biztosítani elegendő számú linkcserepartnernél?

Olyan linkcserét ajánlunk a partnereinknek, hogy minden partnerünknek egy külön linkcsereoldalt biztosítunk. Ezen az oldalon a partnerünk senki mással nem osztozik, hanem végig az ő vállalkozásáról írhat. Olyan hosszú lehet az oldala, amilyen hosszút csak szeretne, az lehet az oldalcíme, amit szeretne, és az oldal szövegébe is tetszőleges számban elhelyezheti a fontosabb kulcsszavait. És ezen az oldalon egyetlen link fog szerepelni: az ő honlapjára, az ő kulcsszavával mutató link. Ez rendkívül erős tartalmi kötődést jelent az indító és a fogadó oldal között, azaz ennek a linkcserének a hatékonysága a Google számára is közel van az elérhető maximumhoz.

Az is fontos persze, hogy milyen a linkcsereoldalnak a Page Rankje. A Silihostnál azt kínáljuk, hogy a partnereink számára elhelyezett "saját" linkcsereoldalakra egy PR4-es oldalunkról mutatunk rá, ezért a tapasztalataink szerint idővel a linkcsereoldal maga PR3-assá válik. Azaz a partnereink egy olyan PR3-as oldalról kapnak tőlünk linket, melyen egyetlen link található, az övék. Ez teljes egészében átviszi a PR3-at az ő honlapjukra.

Ha a linkcserepartnerünk hasonló erejű viszonzó oldalt nem tud biztosítani, akkor azt szoktuk kérni, hogy több - kisebb erejű - linkoldalt helyezzen el, több domainünk számára.

A linkcserepartnereink saját oldalát általában a Referenciák oldalunkról tesszük elérhetővé. Így valódi érdeklődőket is közvetítünk a partnereinknek, hiszen sokan böngészik a referenciáinkat. Ha a partnerünk maga is szívesen ad referenciát a Silihostnak, mert például hasznosnak találja az ingyenes távoktatásunkat, az a legjobb eset. Ilyenkor a referenciához tartozó link nem a partner honlapjára irányul közvetlenül, hanem erre a nálunk elhelyezett, speciális linkoldalára, melyről már csak egyetlen link vezet ki, az ő honlajára. Ha ajánlást nem ad a partner, akkor is itt helyezzük el a linket; mindkét lehetőségre láthat példát az olvasó a Referenciák oldalunkon.

Viszonzásul is látogatókban és Google értékben is hasonlóan erős linkoldalakat szeretnénk kapni, mely elvárásnak a még kisebb erejű honlapokon az felel meg leggyakrabban, ha a linkoldalunk (linkoldalaink) a honlap főoldaláról elérhetők (de ez nem kizárólagos igény, hanem csak a viszonosság elvének egyik gyakorlati megvalósulása).
 
© 2005-2024. Silihost Kft. Silihost tárhely, webtárhely | Adatvédelmi nyilatkozat | Harcoljon a spam ellen! | Készítette az Adam Adam Kft.