2024. február 24. - szombat
 
Silihost Kft.
Hivatalos .hu regisztrátor

Ügyfélszolgálat

Tárhely (webhoszting) ügyekben hétfőtől péntekig 8-tól 18 óráig.
Tel.: 06-1-788-4060.
(UPC-hálózatból ingyen hívható!)
Fax: 06-1-999-1885.
Mobil: 06-70-453-1923.

Skype: Skype státuszunkFizetett hivatkozások

ERROR 61: Connection refused

Visszahívás kérése

Az Ön neve:

Az Ön email-címe:

Vezetékes telefon:

Mobiltelefon:

Téma, üzenet:

Aktuális híreink
2007. március 1.

Altix-köszöntő akció!

Hozzá át domainjét, honlapját a NASA-nál üzemelő, sebességrekorder SGI-Altix 350-es szerverünkre!
Akciónk keretében a jelenlegi szolgáltatójánál hátralévő tárhely-előfizetési hónapjaival díjmentesen meghosszabbítjuk Silihost-előfizetését...
Tovább...
2007. január 25.

Új, 4 Intel Xeon (Dual-Core) processzormagos SGI-Altix XE adatbázis-szerver

A megnövekedett terhelés miatt új adatbázis hátérszervert állítottunk üzembe, tehermentesítvén az Altix350-es szerverünket.
Tovább...
2006. április 20.

Szerver elhelyezés és üzemeltetés

Cégünk vállalja szerverek klimatizált szerverteremben történő elhelyezését és üzemeltetését 12.900 Ft + Áfa/hó, illetve - rendszergazdai tevékenységgel együtt - 39.900 Ft + Áfa/hó díjtól.
Tovább...

Hogyan tudok több e-mail címet használni egy levelező programból?

Az Ön által használt, tárhelyéhez tartozó levélcímeket a fentiekkel megegyező módon kell beállítania. A levelezés elkezdésekor (Új üzenet írása) a feladó mezőből tudja kiválasztani, hogy melyik e-mail profiljával óhajt levelet küldeni, tehát, hogy melyik címe jelenik meg feladóként a címzett postaládájában. Érdemes új mappákat nyitni a különféle levélcímek használatához és természetesen a levelezés témainak megfelelően is hasznos mappákba rendeztetni a programmal a beérkező leveleinket. Első lépésként nézzük az új mappa létrehozását. Álljunk rá a Helyi mappákfeliratra, majd nyomjuk le egerünk jobb egérgombját és válasszuk ki az Új mappa... menüt. Hozzunk létre eképpen tetszőleges számú és nevű mappákat:

Következő lépésként levelezési szabályt (szűrőt) alkalmazunk, hogy leveleink automatikusan, mappákba válogatva érkezzenek. Válasszuk ki az Eszközök > Üzenetszabályok > Levelezés menüpontot:

Végezetül alkalmazzuk a kívánt szabályt a létrehozott postafiókoknak és mappáknak megfelelően. Űrlapok használata esetén, mivel mi adjuk meg a postázandó levél tárgyát, alkalmazzuk a 2. opciós lehetőséget. Több postafiók (e-mail cím használata) esetében pedig a 4. opciót alkalmazzuk, mivel ismerjük saját címeinket, így a szűrési feltétel teljesíthető.

 
© 2005-2024. Silihost Kft. Silihost tárhely, webtárhely | Adatvédelmi nyilatkozat | Harcoljon a spam ellen! | Készítette az Adam Adam Kft.