2024. február 24. - szombat
 
Silihost Kft.
Hivatalos .hu regisztrátor

Ügyfélszolgálat

Tárhely (webhoszting) ügyekben hétfőtől péntekig 8-tól 18 óráig.
Tel.: 06-1-788-4060.
(UPC-hálózatból ingyen hívható!)
Fax: 06-1-999-1885.
Mobil: 06-70-453-1923.

Skype: Skype státuszunkFizetett hivatkozások

ERROR 61: Connection refused

Visszahívás kérése

Az Ön neve:

Az Ön email-címe:

Vezetékes telefon:

Mobiltelefon:

Téma, üzenet:

Aktuális híreink
2007. március 1.

Altix-köszöntő akció!

Hozzá át domainjét, honlapját a NASA-nál üzemelő, sebességrekorder SGI-Altix 350-es szerverünkre!
Akciónk keretében a jelenlegi szolgáltatójánál hátralévő tárhely-előfizetési hónapjaival díjmentesen meghosszabbítjuk Silihost-előfizetését...
Tovább...
2007. január 25.

Új, 4 Intel Xeon (Dual-Core) processzormagos SGI-Altix XE adatbázis-szerver

A megnövekedett terhelés miatt új adatbázis hátérszervert állítottunk üzembe, tehermentesítvén az Altix350-es szerverünket.
Tovább...
2006. április 20.

Szerver elhelyezés és üzemeltetés

Cégünk vállalja szerverek klimatizált szerverteremben történő elhelyezését és üzemeltetését 12.900 Ft + Áfa/hó, illetve - rendszergazdai tevékenységgel együtt - 39.900 Ft + Áfa/hó díjtól.
Tovább...

Hogyan lehet fájlokat (honlapokat) feltölteni a tárhelyre?

A fájlok mozgatására (le- feltöltésére) az ún. FTP (File Transfer Protocol) szolgál. Számos ingyenes FTP-alkalmazás érhető el az Interneten, egyszerű használata miatt a Total Commander nevű programot javasoljuk. Az alkalmazás letölthető innen. A program használata: Telepítsük az alkalmazást számítógépünkre, majd indítsuk el. Ezt követően válasszuk ki a Hálózat > FTP kapcsolódás menüt:

Az FTP kapcsolódás menü kiválasztása után kattintsunk az Új FTP kapcsolat menüre, majd a levélben elküldött hozzáférési adatokat írjuk be a szükséges mezőkbe. A jelszó beviteléhez jelöljük ki a cégünk által küldött levélben lévő FTP-jelszavunkat, majd nyomjuk meg a Ctrl + C billentyűket. A jelszó így a vágólapra kerül és biztosan nem tévesztjük el később.Töltsük ki az alábbiak szerint a mezőket, ahol is a kiszolgáló neve az ön doménneve, a felhasználói név pedig a domén nevének első tagja, .hu nélkül. A jelszóhoz érve nyomjuk meg a Shift + Insert vagy a Ctrl + V billenytűket. Miután bemásoltuk a jelszavunkat, nyomjuk meg az OK gombot:

Az OK gomb megnyomása után kapcsolódhatunk a szerverre és elkezdhetjük feltölteni tárhelyünkre a fájlokat. Kérjük ne használja a passzív módot és kerülje a Windows Tűzfal használatát. Attól függően, hogy a Total Commanderben melyik (bal vagy jobb oldali) ablak aktív, azon ablakba fog csatlakozni a program. A szemközti ablakon keresztül keressük meg a feltölteni kívánt fájlok mappáját és egyszerűen ragadjuk meg azokat és dobjuk át a szemközti ablakba, így elkezdődik a feltöltés. Tárhelyünkön mappá(ka)t az F7 billentyű lenyomásával tudunk létrehozni. Ügyeljünk arra, hogy kezdőlapunk minden esetben az index.html vagy az index.php kiterjesztésű fájl legyen. Ne használjunk ékezetes fájlneveket és lehetőleg szóköszt sem.
 
© 2005-2024. Silihost Kft. Silihost tárhely, webtárhely | Adatvédelmi nyilatkozat | Harcoljon a spam ellen! | Készítette az Adam Adam Kft.