2024. április 20. - szombat
 
Silihost Kft.
Hivatalos .hu regisztrátor

Ügyfélszolgálat

Tárhely (webhoszting) ügyekben hétfőtől péntekig 8-tól 18 óráig.
Tel.: 06-1-788-4060.
(UPC-hálózatból ingyen hívható!)
Fax: 06-1-999-1885.
Mobil: 06-70-453-1923.

Skype: Skype státuszunkFizetett hivatkozások

Visszahívás kérése

Az Ön neve:

Az Ön email-címe:

Vezetékes telefon:

Mobiltelefon:

Téma, üzenet:

Aktuális híreink
2007. március 1.

Altix-köszöntő akció!

Hozzá át domainjét, honlapját a NASA-nál üzemelő, sebességrekorder SGI-Altix 350-es szerverünkre!
Akciónk keretében a jelenlegi szolgáltatójánál hátralévő tárhely-előfizetési hónapjaival díjmentesen meghosszabbítjuk Silihost-előfizetését...
Tovább...
2007. január 25.

Új, 4 Intel Xeon (Dual-Core) processzormagos SGI-Altix XE adatbázis-szerver

A megnövekedett terhelés miatt új adatbázis hátérszervert állítottunk üzembe, tehermentesítvén az Altix350-es szerverünket.
Tovább...
2006. április 20.

Szerver elhelyezés és üzemeltetés

Cégünk vállalja szerverek klimatizált szerverteremben történő elhelyezését és üzemeltetését 12.900 Ft + Áfa/hó, illetve - rendszergazdai tevékenységgel együtt - 39.900 Ft + Áfa/hó díjtól.
Tovább...

Keressen pénzt ennek az ingyenes e-könyvnek a terjesztésével!

Hogyan kereshet pénzt azzal, ha ezt az ingyenes e-könyvet eljuttatja másokhoz?

A "Google titkok 1." védjegyezhető.

Bak János - Google TITKOK Ez egy speciálisan előkészített e-könyv, mely témájánál fogva egyrészt nagy érdeklődésre tart számot a honlap-tulajdonosok között, másrészt számos aktív linket tartalmaz a Silihost különböző tárhely szolgáltatásait bemutató oldalakra. Amennyiben egy Ön által védjegyezett könyvet olvas valaki, és ennek kapcsán megrendeli a Silihost valamelyik tárhely szolgáltatását, akkor ezután a Silihost bőkezű, 20%-os jutalékot fizet Önnek. Márpedig az szinte bizonyos, hogy a könyv olvasói rálépnek a Silihost honlapjára, mivel a 2. rész, a gyakorlai útmutató csak a Silihost oldalairól tölthető le.
 
A védjegyezés során nemcsak a partner-azonosítója kerül be a könyvben található minden egyes hivatkozásba, hanem saját cégnevét és céghonlapját is el tudja helyezni a könyv első oldalán.
 

A védjegyezés lépései

  • 1. lépés: Töltse le a védjegyező csomagot ide kattintva.
  • 2. lépés: Ha még nincsen partner-azonosítója, azt kérje meg ide kattintva.
  • 3. lépés: Csomagolja ki az 1. pontban letöltött google1.zip fájlt. Indítsa el a Vedjegyezo.exe programot. Húzza be (drag and drop) a google-titkok1.pdf fájlt a védjegyező ablakába, vagy a védjegyező File/Open parancsával válassza ki a google-titkok.pdf fájlt.
  • 4. lépés: Adja meg a védjegyező programnak saját vagy a cége nevét, honlapcímét, a könyv végén megjelentetendő hirdetés két sorát és a Silihostnál regisztrált saját partner-azonosítóját. A hosszú ő és ű karakterek valószínűleg nem fognak jól átmenni, helyettük inkább használjon rövid ö és ü-t. (Egyik mezőt sem kötelező megadni, de saját regisztrált partner-azonosító híján nem Önnek fogjuk a jutalékot fizetni.) Ha ezzel megvan, nyomja meg a Brand! ikont. Ha ekkor feljön egy kérdés, arra válassza a Nem gombot, és ezután mentse a dokumentumot google-titkok1.pdf néven. Ha kérdés nem jött fel, akkor még a lemez ikonra kattintva el kell mentenie a fájlt google-titkok1 néven. Ezzel el is készült a védjegyezett e-könyve. Ezt a google-titkok1.pdf fájlt kell majd terjesztenie.
 

A terjesztés lehetőségei

Ezt az e-könyvet változatlan formában vagy védjegyezve is szabadon terjesztheti. Persze érdemesebb védjegyezve terjesztenie, hiszen ezzel minden tárhely értékesítés után 20% jutalékot kereshet.
A könyvet elküldheti ismerőseinek, kiküldheti hírlevele olvasóinak, csatolhatja ajándékként bármilyen megrendeléshez, sőt, akár fel is teheti a saját honlapjára, hogy a látogatók onnan letölthessék. Ezt segíti elő az is, hogy a védjegyező csomagban megtalálja az e-könyv borítóját is, melyet használhat a honlapján. Két dolgot nem tehet: a védjegyezésen kívül nem változtathatja meg az e-könyv tartalmát, és a tartalmat nem használhatja fel semmilyen más formában (lásd az e-könyv copyright információit).
 
Amikor mások számára elérhetővé teszi az e-könyvet, érdemes feltüntetnie, hogy az Adobe Acrobat Reader program szükséges a könyv megtekintéséhez, mely ide kattintva tölthető le ingyenesen.
 

Mennyi időt vesz igénybe a védjegyezés?

A partner-azonosító megrendelése egyetlen űrlap kitöltését igényli, és a partner-azonosítóját azonnal használhatja is.
 
A védjegyező csomag letöltése után maga a védjegyezés néhány adat megadásából áll, majd a könyve elmentéséből. Ezután már használhatja is a védjegyezett e-könyvét!
 
Keressen pénzt azzal, hogy ajándékot küld ismerőseinek, üzleti partnereinek, meglévő és leendő vásárlóinak!
 
 
© 2005-2024. Silihost Kft. Silihost tárhely, webtárhely | Adatvédelmi nyilatkozat | Harcoljon a spam ellen! | Készítette az Adam Adam Kft.