2024. július 15. - hétfő
 
Silihost Kft.
Hivatalos .hu regisztrátor

Ügyfélszolgálat

Tárhely (webhoszting) ügyekben hétfőtől péntekig 8-tól 18 óráig.
Tel.: 06-1-788-4060.
(UPC-hálózatból ingyen hívható!)
Fax: 06-1-999-1885.
Mobil: 06-70-453-1923.

Skype: Skype státuszunkFizetett hivatkozások

Visszahívás kérése

Az Ön neve:

Az Ön email-címe:

Vezetékes telefon:

Mobiltelefon:

Téma, üzenet:

Aktuális híreink
2007. március 1.

Altix-köszöntő akció!

Hozzá át domainjét, honlapját a NASA-nál üzemelő, sebességrekorder SGI-Altix 350-es szerverünkre!
Akciónk keretében a jelenlegi szolgáltatójánál hátralévő tárhely-előfizetési hónapjaival díjmentesen meghosszabbítjuk Silihost-előfizetését...
Tovább...
2007. január 25.

Új, 4 Intel Xeon (Dual-Core) processzormagos SGI-Altix XE adatbázis-szerver

A megnövekedett terhelés miatt új adatbázis hátérszervert állítottunk üzembe, tehermentesítvén az Altix350-es szerverünket.
Tovább...
2006. április 20.

Szerver elhelyezés és üzemeltetés

Cégünk vállalja szerverek klimatizált szerverteremben történő elhelyezését és üzemeltetését 12.900 Ft + Áfa/hó, illetve - rendszergazdai tevékenységgel együtt - 39.900 Ft + Áfa/hó díjtól.
Tovább...

A GTS-Datanet nemzetközi optikai gerinchálózata

Szerverünk a GTS-Datanet DataHome (co-location) szolgáltatása révén 100 Mbit/másodperc dedikált sebességgel kapcsolódik a világhálóra bel- és külföldre egyaránt. A Datanet - a többi szerverhoszting-szolgáltatókkal ellentétben - nem korlátozza a nemzetközi sávszélességet, így az átlagos 1-10 Mbit helyett - a megszokott nemzetközi sávszélesség 1 Mbit! - 100 Mbit/másodperces, dedikált kapcsolatot biztosít a klimatizált szervertermében elhelyezett SGI-szerverünk számára a bécsi és a frankfurti nemzetközi adatcserélő központokhoz. A DataHome szerverközpont és az Internet közötti kapcsolatra 99,5%-os rendelkezésre állást garantál a Datanet. A Silihost webhoszting szolgáltatásai ideális azok számára is, akik jelentős nemzetközi érdeklődésre, ezáltal nagy adatforgalomra számítanak.
 

Tesztelje Ön is a Silihost nemzetközi sávszélességét!

Amennyiben Ön külföldről Internetezik és kíváncsi a Silihost nemzetközi sávszélességére, lépjen kapcsolatba velünk és tegyen próbára bennünket egy 40 Mb-os tömörített állomány letöltésével.
 
A GTS-Datanet magyarországi hálózati felépítése és a Silihost kapcsolódása az alábbi rajz alapján kerül bemutatásra, melyről a kapcsolódó kijárati pontok és azok sebességei feltüntetésre kerültek.
 
A GTS közép-európai Holding (GTS CE) egy jelentős hálózati fejlesztés eredményeképpen mintegy tizenhatszorosára növelte közép-európai hálózatának sávszélességét. A fejlesztés következtében a GTS CE és a hozzá tartozó leányvállalatok (GTS-Datanet, GTS Czech, GTS Polska, GTS Telecom - Romania, GTS Slovakia) mostantól a régió leggyorsabb nemzetközi adat- és Internet-hálózatát biztosítják ügyfeleiknek. A fejlesztés elsődleges célja az volt, hogy közép-európai régióban található GTS ügyfelek gyorsabban és még jobb minőségben kapcsolódhassanak a nyugat-európai és a tengerentúli hálózatokhoz. A GTS teljes adatforgalma a régiót lefedő internet gerinchálózatán elérte a 3,5 Gbps-t.
 
A GTS Közép-Európa Regionális Hálózatát 2002 elején hozták létre, és ettől kezdve a hálózat folyamatos, erőteljes növekedést mutat. A Frankfurttal és Béccsel történő - kulcsfontosságú nyugat-európai távközlési helyszínekhez kötődő - optikai alapú kapcsolat megteremtése után a társaság úgy döntött, hogy áttér a legmodernebb DWDM átviteli technológiára, amely lehetővé teszi az optikai rendszer eredeti kapacitásának többszörösére, akár 16-szorosára növelését, azaz összességében 40 Gbps átviteli sebességet. Ezt figyelembe véve a GTS Közép-Európai Regionális Hálózata Közép-Európa egyik legnagyobb és legéletképesebb adatátviteli hálózatának számít.
 
Annak érdekében, hogy a GTS a legjobb Internet elérést biztosítsa ügyfeleinek, a társaság a Regionális Infrastruktúrát egy IP (Internet Protocol) szinttel egészítette ki, amely így egy független IP gerinchálózatot képez. A hálózat biztonságos, nagy sávszélességű, megbízható platformot biztosít, amely összeköti a GTS magyarországi, csehországi, lengyelországi, romániai és szlovákiai tevékenységeit a globális Internettel. A fejlesztés eredményeképpen a GTS-Datanet Magyarország egyik legnagyobb IP sávszélességű szolgáltatója lett.
 
A hálózat egyedülálló regionális lefedettségének köszönhetően számos szerződés köttetett más szolgáltatókkal és nagynevű tartalomszolgáltatókkal. A hálózati fejlesztések és az ehhez kapcsolódó szerződések biztosítják, hogy a Silihost ügyfelei a legjobb Internet hozzáférési szolgáltatáshoz jussanak, amelyek jellemzői a legrövidebb elérési útvonalak, a leggyorsabb válaszidők, a túljegyzés kiküszöbölése és a piacvezető rendelkezésre állási adatok. Ez utóbbi nagy részben a biztonság növelése érdekében a hálózatba épített többszintű redundanciának köszönhető.
 
 
© 2005-2024. Silihost Kft. Silihost tárhely, webtárhely | Adatvédelmi nyilatkozat | Harcoljon a spam ellen! | Készítette az Adam Adam Kft.